Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблемче!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблемче!!!

Здравейте колеги! От известно време имам чувството ,че колата ми ще се разглоби отвътре изцяло.Откак я подкарах по софииските улици ,то вратата към шофьора ли не проскърца, таблото и то, абе то да те е страх да я караш тази bella по тези разбити пътища.Прочетох ,че доста от вас са се сблъсквали с подобно нещо, но не намерих някои да е открил лек за тая работа.Та въпросът ми е това често срещан проблем ли е и по вашите коли или нещо с мойта не съм случил,и ако е какви са били проблемите и евентуално как сте се преборили с тях, че сърчицето ми се къса како я слушам как проскърцва от време на време.Благодарности предварително на всички баш алфисти, а пък ако знаете и някой маистор който би се справил с тоя проблем равни няма да имате, защото от големите сервизи не приеха тая идея съвсем присърце, а пък и аз ако се наема да търся сам проблема до никъде няма да я докарам.
    P.S. Ако тази тема ви се види безполезна не я побликуваите
    Alfa Romeo 156 TS 2.0 '99

скърца от горен ляв носач.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Не са носачите и долнте и горните са нови новинички,звука си е някъде от таблото,отпред пред уредите и от вертикалната конзола

Comment

колега какво няма да скарца и да хлопа патищата са "морга" не дупки а ями :евил:
        ще доживееме ли да видиме хубави патища и в бг :ролл:
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Скърцането от опред ти е от болтовете на носещата греда. Има огромна тема в Alfa156.net. Почти няма оправия!

Comment

Първоначално публикувано от todorer
            Скърцането от опред ти е от болтовете на носещата греда. Има огромна тема в Alfa156.net. Почти няма оправия!
            Да, там има тема точно за този проблем. Оправия има, ама с голям зор -цялото табло се сваля и точно под предното стъкло има болтове, които трябва да се постегнат. При мен го има същият шум - тракане, особено като е студено таблото и карам по паваж, кърпен асвалт и т.н.
            ето я и баш темата:
            http://www.alfa156.net/fr_index.html?/other.html
            след като влезеш в сайта, вляво има меню. кликни на "tips" и ще видиш теми свързани с типични за 156 проблеми, включително шумове по таблото.
            '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Благодаря за линка.От това което виждам обаче си мисля ,че ако се наема да го оправям май ще ми отнеме много време, а след това не се знае дали нещо друго няма да проскърца в резултат на моята интервенция . А случайно някой от вас да има същия проблем и с вратата, т.е.при преминаване през неравности и дупки имам чувството че нещо се е развило вътре и похлопва от време на време.Ако сте открили и нещо за това или пък схема как аджаба се разглобява вратата споделете моля.

Comment

Working...
              X